• Bakkeskolen

PLC

Povl Erik Wolff den 28-07-2016

Kære elever og forældre!

Den første skoledag på Bakkeskolen er d. 8. august, hvor klasserne følger skemaerne. For indskolingen er der udsendt særskilt information. Skemaerne kan hentes på opslagstavlen.

Vi er stadigvæk midt i en byggeproces og mangler at få færdiggjort madkundskabslokalet og de planlagte ændringer på skolebiblioteket. Vi håber, at jeres tålmodighed rækker lidt endnu. Til efterårsferien skulle det hele være på plads.

Der vil ved skoleårets start være to selvstændige skoler på matriklen – Bakkeskolen og Karen Blixenskolen (tidligere Parkskolen). Der vil være et lokalefællesskab m.h.t faglokaler – og det er min forventning, at det hele vil forløbe uden komplikationer.

Adminstrationen åbner d. 1.8.

Jeg ser frem til et nyt skoleår med fornyet energi og med fokus på elevernes trivsel og læring.

Povl Erik Wolff/skoleleder

Bakkeskolen

28.-7.-2016

Søren Mikkelsen den 28-06-2016
    Kære forældre og elever

Så er skemaerne for skoleåret 2016/17 klarsmiley

Nedenfor kan I finde en fil med skemaerne for Indskolingen (0.-3.kl) og en fil med skemaerne for Mellemtrin og Overbygningen (4.-9.kl).

Skemaernes layout er forskellige, da de af praktiske årsager er hentet fra 2 forskellige programmer.

I ønskes alle sammen en rigtig god sommer og vi glæder os til at se jer igen til august.

De venligste sommerhilsner fra

Ledelsen på Bakkeskolen

Dorthe Wind-Friis den 28-06-2016

Hermed information vedr. første skoledag i indskolingen.

Ha' en god sommer.

Skole OL

Nyhed billede
5. b er klar til Skole OL i København.
Skole OL løber af stablen onsdag, den 8.6.16.
Held og lykke til 5. b.