• Bakkeskolen
 • Seestvej 6, 6000 Kolding
 • 79797950
 • bakkeskolen@kolding.dk
 • 579 800 533 1056
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Povl Erik Wolff - 40 års jubilæum - mandag, den 1.2.2016

Bakkeskolen - Fagligt fokus og internationalt samarbejde

SFO

PLC

 • ikon
  Povl Erik Wolff den 19-01-2016
  BØRNEHAVEKLASSERNE 2016-2017 INDSKRIVNING!
  Til de kommende 0. klasser har vi d.d. indskrevet i alt 62 elever, hvilket tegner et klart billede af 3 kommende klasser til skolestart august 2016.

  Venlig hilsen

  Povl Erik Wolff/skoleleder
 • ikon
  Povl Erik Wolff den 18-01-2016
  RAMMEFORSØG GODKENDT VEDR. KONFIRMATIONSUNDERVISNING SKOLEÅRET 2016-2017
  Principperne for forsøget er følgende:
  • Med forsøget gives mulighed for, at skolerne kan fravige folkeskolelovens § 14 b om undervisningstidens samlede varighed.
  • Eleverne fritages således fra den understøttende undervisning mhp. deltagelse i konfirmationsforberedelse i op til to timer ugentligt i løbet af 7. eller 8. klassetrin.
  • Til de elever, som ikke ønsker at deltage i konfirmationsforberedelse, skal de deltagende skoler som et frivilligt tilbud tilbyde understøttende undervisning i det tidsrum, hvor skoledagen er forkortet med henblik på konfirmationsforberedelse. Det er den enkelte elevs forældre, der beslutter, om eleven skal deltage i konfirmationsforberedelse eller i det frivillige tilbud om understøttende undervisning.
   
   
 • ikon
  Povl Erik Wolff den 12-11-2015
  Kolding Kommunes designportal:

  https://www.kolding.dk/om-kommunen/design
 • ikon
  Povl Erik Wolff den 10-11-2015
  GLOBAL PARTNER SCHOOLS - SAMARBEJDE MED ETIOPIEN
  Det hele startede med et pilotprojekt og et samarbejde mellem Globale Skolepartnerskaber og SOS Børnebyerne, som satte Bakkeskolen i Kolding i kontakt med en SOS Børnebyerne-skole i Hawassa i Etiopien. Eleverne i 2. klasse på de to skoler lærte om det andet land, sendte tegninger til hinanden og mødtes via fælles Skype-sessioner, og begge skoler ønskede at fortsætte samarbejdet efter pilotprojektets afslutning. Nu har en lærer og leder fra Bakkeskolen været på besøg på skolen i Etiopien, og det gjorde stort indtryk, fortæller Maria-Louise, lærer på Bakkeskolen

  http://www.globaleskolepartnerskaber.dk/2015/11/bakkeskolen-fortsaetter-samarbejde/
 • ikon
  Dorthe Wind-Friis den 05-11-2015

  Vedr. indmeldelse og udmeldelse af plads i SFO eller Fritidsklub

   

  Når du fremadrettet skal indmelde eller udmelde dit barn af SFO eller Fritidsklub, skal det foregå via Kolding Kommunes bookingsystem NemPlads. Herunder følger en kort beskrivelse af, hvordan dette gøres.

   

  Du kan finde NemPlads enten via din computer på: http://mitkolding.kolding.dk eller via tablet og smartphone, hvor du ved at søge på Mitkolding kan hente app’en i Google Play eller App Store. Du skal bruge NemID for at booke en plads til dit barn eller foretage udmeldelse. Når du har fundet den plads, du ønsker at booke, er det vigtigt, at du klikker på "book", da pladsen ellers ikke bliver booket. Du vil modtage en bekræftelse når din booking er korrekt gennemført.

   

   

  Frister for udmeldelse og annullering

  Du kan udmelde dit barn og annullere pladsbookinger via Nem-Plads. Udmeldelse/annullering skal ske med en måneds varsel til den næste 1. i en måned.

   

  Har du spørgsmål til ovenstående så kan du kontakte Kolding Kommunes pladsanvisning på pladsanvisningen@kolding.dk eller på tlf. 79 79 12 00.

   

  Se mere på følgende link om NemPlads: https://www.kolding.dk/borger/bornepasning/familie-born/pladsanvisningen